Lediga lokaler & kontor i Trollhättan

När det handlar om att hyra kontor och lokaler i Trollhättan eller Vänersborg är det hos oss på Wallexia fastigheter man borde leta först, vi har centrala fastigheter i både Vänersborg och Trollhättan. Ett suveränt läge för de företag som söker moderna kontor och lediga lokaler med effektiva planlösningar.

Affärslokal i centrala Trollhättan, 59 kvm

Kungsgatan 29, Trollhättan

Ligger mitt i stadens kärna. F.d. hyresgästen drev en trafikskola i lokalen

Våra lokaler & kontor skapar arbetsglädje

I dagens rörliga arbetsliv blir kontorets utformning och läge allt viktigare. Företagets lokal är lika med företagets arbetsmiljö. Arbetsmiljön ska stötta och förenkla för medarbetarna i deras arbetsuppgifter och samtidigt inspirera till utveckling och arbetsglädje. Välanpassade lokaler är en framgångsfaktor att räkna med, ditt kontor har avgörande betydelse för företagets kultur och produktivitet. Är dina lokaler rätt utformade märks det på effektiviteten och trivseln i verksamheten, något som är avgörande för resultatet. Vi har som mål att våra lokaler ska vara ett verktyg för att lyckas med mål och utmaningar.

Vi är medlem i Fastighetsägarna och Västsvenska Industri- och Handelskammaren och vår förvaltning präglas av personlig service, högt kvalitetstänkande och långsiktiga relationer med våra hyresgäster.