Lediga lokaler & kontor i Trollhättan och Vänersborg

Hos oss på Wallexia Fastigheter hittar du lediga lokaler och kontor mitt i både centrala Trollhättan och Vänersborg. Ett fantastiskt läge för företag som söker lokaler med en modern atmosfär, effektiva planlösningar och med närhet till stadens puls.

Affärslokal i centrala Trollhättan, 78 kvm

Kungsgatan 29, Trollhättan

Ligger mitt i stadens kärna. F.d. hyresgästen bedriv skönhetsbehandlingar i lokalen.

Våra lokaler och kontor kan bli en viktig framgångsfaktor

Ett företags lokaler utgör en viktig del i dess arbetsmiljö och kan ha en avgörande betydelse för ett företags kultur och produktivitet. I och med dagens rörliga arbetsliv blir kontorets utformning och läge en allt viktigare faktor, och med välanpassade lokaler som är utformade till att frambringa inspiration, kreativitet och arbetsglädje, och som medverkar till att skapa en strävan efter utveckling, kan du få en konkurrenskraftig framgångsfaktor som inte bara bidrar till trivsel i verksamheten utan som även märks på effektiviteten i arbetet och i slutändan även syns på resultatet. Vårt mål är att tillhanda hålla lokaler som möjliggör för detta och som kan utgöra ett verktyg till att lyckas med de utmaningar och mål som just ert företag står inför.

Vi är medlemmar i Fastighetsägarna och Västsvenska Industri- och Handelskammaren och vår förvaltning präglas av personlig service, högt kvalitetstänkande och långsiktiga relationer med våra hyresgäster.