Lediga lokaler & kontor i Trollhättan

När det handlar om att hyra kontor och lokaler i Trollhättan eller Vänersborg är det hos oss på Wallexia fastigheter man borde leta först, vi har centrala fastigheter i både Vänersborg och Trollhättan. Ett suveränt läge för de företag som söker moderna kontor och lediga lokaler med effektiva planlösningar.

Kontor i centrala Trollhättan, 132 kvm

Olof Palmes gata 11 A, Trollhättan

En nyrenoverad lokal mitt i centrum!

Kontor i centrala Trollhättan, 110 kvm

Olof Palmes gata 11A, Trollhättan

Ett bra kontor som ligger mitt i centrum.

Utbilningslokal i centrala Trollhättan, 220 kvm

Österlånggatan 31, Trollhättan

En utbildningslokal mitt i Trollhättans centrum.

Nöjeslokal i centrala Trollhättan, 506 kvm

Olof Palmesgata 11, Trollhättan

F.d. biograf som passar bra att omvandla till nattklubb.

Våra lokaler & kontor skapar arbetsglädje

I dagens rörliga arbetsliv blir kontorets utformning och läge allt viktigare. Företagets lokal är lika med företagets arbetsmiljö. Arbetsmiljön ska stötta och förenkla för medarbetarna i deras arbetsuppgifter och samtidigt inspirera till utveckling och arbetsglädje. Välanpassade lokaler är en framgångsfaktor att räkna med, ditt kontor har avgörande betydelse för företagets kultur och produktivitet. Är dina lokaler rätt utformade märks det på effektiviteten och trivseln i verksamheten, något som är avgörande för resultatet. Vi har som mål att våra lokaler ska vara ett verktyg för att lyckas med mål och utmaningar.

Vi är medlem i Fastighetsägarna och Västsvenska Industri- och Handelskammaren och vår förvaltning präglas av personlig service, högt kvalitetstänkande och långsiktiga relationer med våra hyresgäster.